Loading map...
 Home    Modern, industrieël, stijlvolle villa -Jan Sofat 85

Modern, industrieël, stijlvolle villa -Jan Sofat 85

Property ID: 9007
Jan Sofat 85,
Curacao
Euro 525 000 Villa
Kopen
  • 2474
  • 0
  • 4 Bedrooms
  • 3 Bathrooms
  • 865 m²

Description

Modern en stijlvolle villa – Jan Sofat 85

Stijlvolle moderne villa gelegen in de populaire gated community van Jan Sofat, heeft een mooi vrij uitzicht richting de natuur en deels het Spaanse Water. De woning is zeer ruim opgezet

Indeling

De goed onderhouden, enige jaren geleden volledig verbouwde villa, ligt op een ruim hellend hoekperceel in het hogere deel van Jan Sofat en is volledig ommuurd.

Aan de rechter kant, achter de dubbele elektrische poort, is genoeg ruimte voor het parkeren van 2 auto’s. De kunststof overkapping zorgt dat de auto’s altijd droog en in de schaduw staan.

Aan de linkerzijde is het loophek.

Vanaf deze entree aan de straat loopt het pad naar boven, deze komt uit op de ruime porch. Deze overdekte porch ligt goed op de wind en is gezellig zitten.

Vanuit de porch betreedt men de royale woonkamer met prachtige lichtinval en hoog plafond.  De woonkamer staat in verbinding met de grote leefkeuken. Door de vele en hoge raampartijen schijnt het mooie indirecte licht en heeft men prachtig uitzicht op de natuur.

Keuken

De keuken heeft een strakke uitstraling en is praktisch en compleet ingericht. Aan de wandzijde is naast de Amerikaanse koelkast, de spoelgelegenheid en de gaskookplaat genoeg afzetruimte. Hier tegenover is een ruim eiland met eetbar. Het eiland is voorzien van veel kastruimte en een vaatwasser. Vanuit de keuken heeft u prachtig zicht op buiten, en direct toegang tot een klein terras.

Slaapkamers

Aan de linkerzijde van het woongedeelte bevinden zich 3 slaapkamers. Via een kleine hal bereikt men 2 slaapkamers met ruime inbouwkasten en een gedeelde badkamer. Direct vanuit de woonkamer is de Master- bedroom te bereiken met en-suite badkamer.

Enkele jaren geleden is de woning uitgebouwd. De mooie mix van houten vloeren, glazen wanden en industriële stijlkenmerken geeft de ruimte een mooie sfeer. Via de trap komt men in de beneden gelegen multifunctionele ruime, geschikt voor hobby of als werkkamer. Aansluitend is hier de 4de slaapkamer met 3de badkamer. Zowel de slaapkamer als de naastgelegen hobbyruimte hebben een eigen entree.

De woning heeft veel bergruimte. Naast een grote wasruimte met aanrechtblad op de woonverdieping is er ook op de ondergelegen verdieping ruime bergruimte

Het grote zonneterras met zwembad is vanuit de porch met enkele treden de bereiken. Ook vanuit de aanbouw loopt men direct het terras op. Er is hier genoeg ruimte voor een lounge-set en meerdere zonnebedden. Het zwembad is recent voorzien van een nieuwe coating.

Het kavel oppervlak is 865 m2. Eigen grond. De bijdrage aan de buurtvereniging voor de security en het onderhoud van de wegen bedraagt Nafl 250,-

Deze woning wordt aangeboden met de volledige inboedel van de villa.

De vaste koopprijs voor deze woning inclusief complete inboedel is Euro 525 000,-

 

 

Amenities

Gemeubileerd
Airconditioning
220V en 110V aanwezig
Resort (beveiligd)
Alarmsysteem aanwezig
Gastenverblijf (in de woning)
Parkeerruimte voor meerdere auto's
Deepwell
Hekwerk om het terrein
Automatisch hekwerk

Additional Information

No additional information.