Loading map...
 Home    Kavel met zeezicht Harmonie D-74

Kavel met zeezicht Harmonie D-74

Property ID: 9870
Harmonie D-74,
Harmonie, Curacao
Kavel
Kopen
  • 5915
  • 0
  • 936 m²

Description

Kavel met zeezicht Harmonie D-74

Direct bouwen of investering voor langere termijn

Altijd al uw eigen droomhuis willen bouwen? Dan is dit wellicht uw kans…. De aankoop van een mooi kavel met uitzicht op de zee op Harmonie!!!

Dit ruime kavel van 936 m2 heeft 180 graden zeezicht en grenst direct aan het natuurgebied.

Hierdoor zal er niet voor u gebouwd worden en kunt u genieten van optimale privacy.

Harmonie

Het verkavelingsplan van Harmonie is populair bij mensen die niet in de stad willen wonen, maar toch ook niet te ver uit de buurt willen zitten.

Dit moderne verkavelingsplan van circa 600 kavels wordt in fases ontwikkeld. De gemiddelde oppervlakte van de kavels ligt tussen de 600 en 800 m2. De aan de rand gelegen kavels met zicht op de natuur en de zee, zoals deze, zijn overwegend groter.

Harmonie heeft een vereniging van eigenaren. De eigenaren dragen verplicht bij in de maandelijkse kosten. Op dit moment zijn de kosten voor de V.V.E. Nafl 25,- per maand.

Op Harmonie is geen bouwplicht, hierdoor is de koop van een kavel ook een goede investering voor de langere termijn. Er mag naar eigen ontwerp gebouwd worden, echter wel binnen de geldende welstandsbepalingen en bouwvoorwaarden.

Hierover kunnen wij u nader informeren.

Ligging

Harmonie is gelegen op een plateau op het midden van het eiland in het gebied Centraal Curaçao. De wijk ligt ten zuiden van Grote Berg. Zowel de populaire stranden, de Luchthaven Hato, maar ook scholen en supermarkten liggen op ongeveer 15 autominuten van Harmonie.

 

 

 

Amenities

Direct aanvaardbaar
Uitzicht op zee

Floor Plans

Additional Information

No additional information.