Loading map...
 Home    Vrijstaande woning Brakkeput Mei Mei

Vrijstaande woning Brakkeput Mei Mei

Property ID: 7493
Kaya Catania, Brakkeput,
Brakkeput Mei Mei, Curacao
Huis
Kopen
 • 3534
 • 0
 • 3 Bedrooms
 • 2 Bathrooms
 • Erfpacht grond 458 m²

Description

Vrijstaande woning Brakkeput Mei Mei


Centraal wonen in Brakkeput Mei Mei
 

In de centraal gelegen wijk Brakkeput Mei Mei, aan de oostakant van het eiland, staat deze vrijstaande woning. De woning ligt midden op een ruim kavel wat voorzien is van mooi wit grind. Door de beplanting en omheining word de tuin ontrokken aanhet zicht vanaf de weg, u heeft dus heerlijk privacy. Het kavel is erfpacht grond.

Indeling

De woning heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers met douche,wastafel en toilet. Via de voordeur komt u direct in de woonkamer. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot een overdekte porch en de achtertuin. 2 slaapkamers delen een badkamer. De hoofdslaapkamer heeft een eigen badkamer. Het perceel ligt heerlijk op de wind.

Keuken

De openkeuken heeft zicht op de voortuin

Tuin

De tuin is volledig ommuurd en geeft veel privacy en vrijheid. Er zijn parkeerplaatsen op het terrein voor meerdere auto’s. In de tuin is het mogelijk om een zwembad aan te leggen. Aan de achterkant van de woning, waar ook de porch is, heeft u nog voldoende tuin om in alle rust en privacy te genieten na een drukke dag.

Ligging

De rustige wijk Brakkeput Mei Mei ligt op 5 autominuten afstand van de bekende stranden zoals de Caracasbaai en Jan Thiel Beach aan de oostkant van Curacao. De wijk is gunstig gelegen vlakbij het Spaanse Water. Mambo Boulevard is ongeveer 10 minuten rijden. Het centrum van Willemstad is circa 15 minuten rijden. In de omgeving zijn vele voorzieningen te vinden zoals supermarkten, minimarkets en restaurants.

De naam ‘Brakkeput’ betekent een put met brak water. Daarom kan dit gebied, hoewel het een van de droogste van het eiland is, nog steeds als plantage worden gebruikt. De geschiedenis gaat terug tot de 18e eeuw. Het lijkt erop dat de ene plantage in die tijd uitgroeide tot drie ervan. Als je door dit gebied rijdt kom je de oude namen van de plantages tegen: Brakkeput Ariba (hoogste deel), Brakkeput Mei Mei (middelste deel) en Brakkeput Abou (onderste deel).


        

Amenities

Ongemeubileerd
Airconditioning
110V aanwezig
Alarmsysteem aanwezig
Parkeerruimte voor meerdere auto's
Hekwerk om het terrein

Additional Information

No additional information.

Similar Properties

No similar properties found.