Loading map...
 Home    Unieke woning met zwembad – Kaya Garbanso

Unieke woning met zwembad – Kaya Garbanso

Property ID: 8547
Kaya Garbanso 19A,
Banda Ariba, Curacao
Huis
Kopen
  • 2814
  • 0
  • 3 Bedrooms
  • 2 Bathrooms
  • 1 060 m2 m²

Description

Unieke woning met zwembad – Kaya Garbanso

Uw ‘trouvaille’ in de tropen 

Haast naast de entreeport van Santa Barbara ligt deze woning met zwembad.  Op een heuvel, met wijds uitzicht op de Tafelberg en het landschap richting Fuik.

Op een plek waar men het niet verwacht, hebben wij deze parel met zwembad en bijgebouwen gevonden op een ruim terrein van 1.060 m2 in een uitstekende conditie. De hoge lange muur met groot schuifhek en looppoort geeft toegang tot het perceel met Palmbomen en grote voortuin. Hier is voldoende ruimte om meerdere auto’s te kunnen parkeren.

Via het looppad komen we bij de woning met frisse voor- en ruime zijporch en een prachtig uitzicht.  Hier is het heerlijk toeven aan het einde van de middag met de van kleur veranderende Tafelberg als uitzicht. De mooie houten shutter schuifpui is het entree van de woning.

Indeling

Binnen heeft u een zeer ruime leefruimte met veel ramen en houten shutters.  Aan de rechterzijde is de hal naar de 3 slaapkamers met 2 badkamers.

Vanuit de entree kijkt u door de woning naar de achterporch, hier is uw tweede ‘woonkamer’. Deze heeft een afmeting van 15 bij 7,5 meter en is volledig overdekt. Naast de buitenkeuken met ingebouwde BBQ, de lange eettafel en de bar is hier genoeg ruimte voor een lounge set en om maximaal van het buitenleven te genieten.

Keuken

De compleet ingerichte keuken is aan de andere zijde van de woning en opgesteld in een L-vorm, met ruim kookeiland en ingebouwde 4-pits gasplaat. Het aanrecht is voorzien van een donkergrijs Corian blad met dubbele RVS spoelbak en warm water. Naast de Amerikaanse side-by-side koelkast is er op ooghoogte een ingebouwde oven en dishwasher. Vanuit de keuken heeft u direct contact met de achterporch door middel van de grote houten shutter ramen die volledig open kunnen.

Slaapkamers

Aan de rechterkant van de woning bevinden zich de 2 gastenslaapkamers met een luxe badkamer. Deze is voorzien van toilet, ruime inloopdouche en een dubbel wastafelmeubel.

Aan het einde van de gang is de hoofdslaapkamer annex complete badkamer. Vanuit deze slaapkamer heeft u direct toegang tot de achterporch. Beide badkamers hebben warmwater voorziening.

Terrein

In de voortuin, naast de woning is 00k een 2 meter hoge afscheiding. Deze mooie stenen wal met grote schuifpoort, schermt de zij- en achtertuin volledig af. Hierdoor geniet men complete privacy. De tuin is ruim en verzorgt met grote palmbomen, een rotstuin, vele schaduwplekken een mini beach en leuke doorkijkjes. Aan de rechterzijde van het perceel is het zwembad met pooldeck. Verder zijn er op het terrein, een ruim poolhuis, meerdere bergingen en een wasruimte. Een deepwell zorgt voor de bewatering van de tuin en het bijvullen van het zwembad. Daarnaast is er een aggregaat die als back-up dient tijdens eventuele stroomuitval. Rondom de woning hangen camera’s.

Het perceel is ca 1060 m2 en betreft erfpachtgrond.

Ligging

De woning is gelegen in de landelijke wijk Seru Grandi/ Fuik, Dit gebied staat bekend om zijn nog ongerepte natuur, mooie vergezichten en glooiende heuvels. Seru betekend in het Papiaments heuvel. Seru Grandi is dan ook de naam van een heuvel die het oosten van Curaçao ligt.

De wijk is gelegen naast het entree van Santa Barbara Plantation, Dit gebied is rijk aan faciliteiten met o.a. een 5*Hotel, een Marina, Barbara Beach en de Old Quarry Golf Course. Op 10 minuten rijden bent u op de stranden van Jan Thiel en Mambo Beach. Het centrum van Willemstad is in 15 minuten te doen en de luchthaven Hato ligt op zo’n 30 minuten.

Amenities

Ongemeubileerd
Airconditioning in alle slaapkamers
Zwembad (privé)
220V en 110V aanwezig
Camerabewaking aanwezig
Parkeerruimte voor meerdere auto's
Deepwell
Buitenkeuken of -bar
Hekwerk om het terrein

Additional Information

Bezichtiging op afstand mogelijk: Via (live) videoverbinding