Loading map...
 Home    Sfeervolle Tropenvilla Vista Royal

Sfeervolle Tropenvilla Vista Royal

Property ID: 7732
Vista Royal E1, Jan Thiel,
Curacao
Villa
Kopen
  • 2067
  • 0
  • 4 Bedrooms
  • 3 Bathrooms
  • 1.120 m²

Description

Sfeervolle villa met rendement mogelijkheden in Vista Royal

Uw villa in de tropen

Deze sfeervolle tropenvilla ligt in de schitterende luxe villawijk Vista Royal, Jan Thiel. Ideaal geschikt voor eigen bewoning maar ook als investering object voor vakantieverhuur. Op zeer korte afstand van de stranden, de beach clubs, de winkels, de sportschool en Albert Heijn.

Indeling tropenvilla

Vanuit de brede, lange oprit kom je bij de zij-ingang van de woning en loop je in de gezellige keuken, met aansluitend de woonkamer. De gehele woning is voorzien van houten shutters. Via openslaande deuren naar de gezellige tuin met houten vlonders en een privé zwembad. De villa heeft 3 slaapkamers, met 2 badkamers. De villa is gezien de ligging uitermate geschikt voor vakantie-verhuur.
Aan de voorzijde van het perceel is een houten appartement gebouwd, met een slaapkamer en badkamer en een hele grote ruimte die nu wordt gebruikt als opslag/werkplaats. In deze ruimte kan een keuken geplaatst worden en eventueel nog een slaapkamer/badkamer. Dit appartement kan voor eigen gebruik zijn, of ook voor vakantieverhuur en heeft eigen energie-aansluiting.
Het perceel is zeer ruim, namelijk 1.120 m2.

Keuken

De keuken is uitgerust met:
Oven / magnetron
Wasbak
Amerikaanse koelkast

Slaapkamers

Vanuit de keuken is links een mooie houten schuifdeur, waarachter zich een halletje begeeft om 2 slaapkamers met airconditioning en badkamer te betreden. De hoofdslaapkamer is aan de rechterzijde met airconditioning en badkamer met kastenwand.

Tuin

Het betreft een woning met rondom hekwerk, liggend aan een cul-de-sac, dus heerlijk rustig. De oprit is geschikt voor meerdere auto’s. Er is een royale tropische tuin, erg onderhoudsvriendelijk.

Ligging

Jan Thiel is één van de meest toeristische gebieden op het eiland van Curacao. Jan Thiel ligt in het zuiden. In de wijk is er een groot aanbod van Hotels, Resorts, Restaurants en een prachtig strand dat voor de meeste op loopafstand is vanuit de wijk. Jan Thiel is één van de mooiste gebieden van Curacao, het ligt ongeveer 22km tot het vliegveld. Jan Thiel is van origine een baai en heeft een hele mooi uitstraling. De locatie is voor veel activiteiten de ideale plek.

Het gebied is geliefd bij joggers en fietsers dit zal u dan ook vaak zien op straat dit wordt voornamelijk wel in de avonduren gedaan. Jan Thiel beschikt ook nog eens over een prachtig stuk natuur waar je heerlijk langs het water kan wandelen .

Amenities

Ongemeubileerd
Airconditioning in alle slaapkamers
Zwembad (privé)
220V en 110V aanwezig
Gastenverblijf (apart)
Privé parkeerplaats (afgesloten)
Hekwerk om het terrein
Strand op loopafstand

Floor Plans

Additional Information

No additional information.