Loading map...
 Home    Tiffany Residence kv7

Tiffany Residence kv7

Property ID: 11354
Tiffany Residence kv7,
Kwartje, Curacao
Naf 350 000 Huis
Kopen
  • 422
  • 0
  • 2 Bedrooms
  • 1 Bathroom
  • 329 m²

Description

Tiffany Residence kv 7

Ideaal voor Investeerders

 

Interessante Investering

Deze woning op Tiffany Residence, een exclusief resort met 32 woningen in de wijk Kwartje, biedt een unieke investeringsmogelijkheid. Gelegen op een kavel van 329 m2 eigendomsgrond, heeft deze woning veel potentie.

Investeren in Potentie

Hoewel deze woning niet volledig gerenoveerd hoeft te worden, verdient het wel enige liefdevolle aandacht. Met 2 slaapkamers, 1 badkamer en hoge plafonds door de hele woning, biedt deze woning een solide basis. De keuken is eenvoudig, maar biedt mogelijkheden voor verbetering.

Mogelijkheden voor Uitbreiding

Veel van de woningen op dit resort zijn oorspronkelijk vrijstaand, maar zijn later aan elkaar geschakeld. Met een relatief eenvoudige verbouwing is het mogelijk om een extra slaapkamer en badkamer toe te voegen. Achter de woning is voldoende ruimte beschikbaar voor de aanleg van een zwembad.

Inspiratie vanuit de Buurt

Voor ideeën over renovaties verwijzen wij naar de andere woningen op Tiffany Residence, deze recent volledig gerenoveerde pareltje van het park.

Huisdieren Welkom en Betaalbare Resortkosten

Huisdieren zijn toegestaan op dit resort, en de maandelijkse resort fee bedraagt ANG 100,-. Geniet van de gunstige ligging nabij Sint Joris Baai voor ontspannen wandelingen en watersportactiviteiten, terwijl het bruisende uitgaansleven en de populaire stranden van Mambo Beach en Jan Thiel slechts op 15 minuten afstand liggen, samen met het historische centrum van Willemstad.

Amenities

Direct aanvaardbaar
Airconditioning in alle slaapkamers
220V aanwezig
Resort (beveiligd)
Parkeerruimte voor meerdere auto's
Hekwerk om het terrein
Automatisch hekwerk
Huisdieren toegestaan

Additional Information

No additional information.