Loading map...
 Home    Kavel 42 Cas Abou

Kavel 42 Cas Abou

Property ID: 3177
Cas Abou 42, Cas Abao,
Bandabou, Curacao
Kavel
Kopen
  • 5417
  • 0
  • 1.050 m²

Description

Kavel 42 Cas Abou

Zoekt u rust en ruimte? Bouw uw eigen droomwoning in Cas Abou, op deze schitterend gelegen kavel!

Cas Abou ligt aan de zuidkust van het mooie eiland Curacao, in Banda Abou. Het gebied is nog maar voor een deel ontwikkeld. Er staan een aantal zeer luxe woningen en er zijn nog een aantal kavels beschikbaar, waaronder deze prachtige hoekkavel. De kavel heeft een schitterende view en is 1050 m2 groot.

De weg van en naar Willemstad is de laatste jaren geheel vernieuwd en daarom dus ook van relatief goede kwaliteit. De kavels op het resort liggen direct aan zee, op een berg. Veel kavels hebben daarom een mooi uitzicht over de Caribische Zee. Cas Abou is de perfecte locatie voor mensen die op zoek zijn naar een rustige veilige omgeving, omgeven van een prachtig stuk natuur.

Cas Abou is een gemeenschap tussen Willemstad en Westpunt. De vredige en rustige gemeenschap is omheind. De automatische poorten zijn gesloten tijdens het weekend en op weekdagen tijdens de nachturen. Dit zorgt ervoor dat alle inwoners zich comfortabel en veilig voelen. Alle huizen hebben uitzicht op zee. Playa Cas Abou is een wereldwijd top 10 strand, met spectaculair turquoise water. Het ideale strand om even heerlijk tot rust te komen. Met prachtige palmbomen, mooie rotsen, parasols en helder blauw water .

Kortom, dit is de ideale plek om uw droomhuis te bouwen!

Koopprijs Euro 165.000,–

 

Amenities

Resort (beveiligd)
Strand op loopafstand
Uitzicht op zee

Additional Information

Beschikbaar per: Direct
Bezichtiging op afstand mogelijk: Via (live) videoverbinding

Similar Properties

No similar properties found.