Loading map...
 Home    Hooggelegen bouwkavel – Grote Berg

Hooggelegen bouwkavel – Grote Berg

Woning nr.: 6471
Banda Abou, Curacao
Nafl 161 500 Kavel
Kopen
  • 1122
  • 0
  • 950 m²
Jan Hogendoorn
Jan Hogendoorn
Contact Agent

Omschrijving

Hooggelegen bouwkavel – Grote Berg

Goed gelegen bouwkavel te koop op Grote Berg.  Deze populaire woonwijk is slechts enkele minuten verwijderd van Hato International Airport en het centrum van Willemstad. Ook supermarkten, winkels en restaurants zijn lekker dichtbij. U bent zo op de heerlijke stranden van Banda Abou.

Dit ruime kavel (950m2) volledige eigendomgrond ligt op een heuvel met zicht naar zee van zowel de noordkant als de zuidkant.

Het kavel is per direct beschikbaar.

Ligging

De wijk Grote Berg is een rustige wijk centraal gelegen op het smalste deel van het eiland. Het vliegveld is in zo’n 10 minuten te bereiken met de auto en binnen 15 minuten staat u in het centrum van Willemstad. Wanneer u naar het westen rijdt, bent u binnen een paar minuten op de mooiste stranden van Curaçao! Hoe verder u richting Westpunt rijdt, des te groener de natuur wordt.

De wijk Grote Berg is genoemd naar het landhuis Grote Berg, dat er nog steeds is. De naam van het landhuis refereert mogelijk niet naar de ter plaatse aanwezige grote berg op de route van Willemstad naar Westpunt als zodanig, maar werd zo genoemd omdat het een van de weinige landhuizen met een verdiepingsvloer was. Echter, de lagere heuvel naast Grote Berg heet Kleine Berg.

Eigenschappen

Direct aanvaardbaar
Uitzicht op zee

Extra informatie

Beschikbaar per: Per direct