Loading map...
 Home    Hoek Townhouse Jalousie

Hoek Townhouse Jalousie

Property ID: 7786
Townhouse Jalousie C2, Cas Grandi,
Curacao
Huis
Kopen
  • 2366
  • 0
  • 2 Bedrooms
  • 1 Bathroom

Description

Townhouse Jalousie

Dit Townhouse is zeer interessant voor eigen bewoning, maar ook zeer lucratief  als investering voor verhuur in de vorm van lange termijn of vakantieverhuur. Deze 2-slaapkamer woning is gelegen op het beveiligde resort Jalousie Townhouses. Het resort telt in totaal 8 Townhouses en is onderdeel uit van het naastgelegen resort Jalousie. De bouwer van dit afgesloten complex staat bekend om zijn nette afwerking en goed bijgehouden algemeen groen. Het complex is ommuurd en voorzien van een elektrische poort. Het Complex beschikt over een gemeenschappelijk zwembad en fitnessruimte  wat toegankelijk is voor alle bewoners.

Indeling

Dit townhouse heeft een lichte woonkamer met een semi open keuken, twee slaapkamers en één badkamer. Aan de achterzijde van de woning is een terras en een afgesloten wasruimte met een wasmachine. Omdat dit een hoekwoning betreft, hier het grote voordeel van een zij-tuin met tropische bomen. Verder bevat het huis een boiler die de gehele woning voorziet van warm water. Beide slaapkamers hebben een plafondfan én airconditioning, de woonkamer heeft een plafondfan. De ramen zijn shutterramen van glas met muggengaas, zodat u alles open kunt zetten en de muggen buiten kunt houden.

De keuken

De keuken is voorzien van:

  • Electrische kookplaat
  • Afzuigkap
  • Oven
  • Magnetron
  • Granieten keukenblad

Het complex

Omdat deze woningen op een afgesloten complex staan, wordt er een maandelijkse fee gevraagd, de zogenaamde parkfee. Deze dekt onder andere de kosten voor het onderhoud van het complex, uw tuin, het zwembad en de fitnessruimte.

Ligging

Hanenberg is een rustige en vriendelijke buurt, net ten zuiden van Montana en ten westen van Cas Grandi. Hanenberg ligt dichtbij supermarkten, restaurants en op slechts 10 minuten rijden naar het centrum van Willemstad. In zo’n 30 autominuten bent u op de luchthaven. Jan Thiel Beach, Santa Barbara Beach Resort en het Spaanse Water liggen op 5 autominuten van u vandaan.

Bijzonderheden

Deze woning heeft een vaste koopprijs en is direct beschikbaar.

Amenities

Ongemeubileerd
Airconditioning in alle slaapkamers
Zwembad (gemeenschappelijk)
220V en 110V aanwezig
Resort (beveiligd)
Privé parkeerplaats (afgesloten)
Hekwerk om het terrein
Automatisch hekwerk
Huisdieren toegestaan
Gezamenlijke fitnesstruimte

Floor Plans

Additional Information

No additional information.