Loading map...
 Home    Ruime woning met appartement en zeezicht – Grote Berg

Ruime woning met appartement en zeezicht – Grote Berg

Property ID: 8847
Grote Berg Q41,
Grote Berg, Curacao
Huis
Kopen
  • 2406
  • 0
  • 5 Bedrooms
  • 4 Bathrooms
  • 588 m²

Description

Ruime woning met appartement en zeezicht

Interessante investering voor vakantieverhuur

In een rustige straat in de Q-sectie van Grote Berg staat deze ruime woning. Fris op de wind gelegen en met een mooi uitzicht op zee. Onder de hoofdwoning bevindt zich een 2 slaapkamer appartement, met eigen toegangspoort. Hierdoor is de woning uitermate geschikt voor dubbele bewoning of als interessante investering voor vakantie verhuur

Indeling

De hoofdwoning is op de eerste verdieping gelegen. Via de trap bereikt men de porch en de entree van de woning. De porch loop rond het huis, hierdoor zijn er meerdere zitplekken te creëren. De voor- en zij porch heeft mooi zicht op zee en ligt heerlijk op de wind.  Binnengekomen in de ruime woonkamer valt het hoge plafond gelijk op. Door de vele ramen aan drie zijden heeft men naast mooi uitzicht richting zee ook lekker veel wind in de woning.  De keuken is aan de achterzijde van de woning geplaatst. Vanuit de woonkamer komt men in de gang die toegang geeft tot de slaapkamers en de badkamers.

Keuken

De recent geplaatste keuken is  in praktische L-opstelling en georiënteerd naar de achterzijde van de woning. De keuken is netjes en heeft een koelkast en een groot fornuis.  Naast de keuken is een deur die toegang geeft tot de achter porch.

Slaapkamers

Aan de voorkant van de woning ligt de hoofdslaapkamer met en-suit badkamer. De badkamer is voorzien van bad, douche, toilet en wastafel. Ook is er een warmwater heater. De andere 2 slaapkamers delen een badkamer. De badkamer is gelegen tussen de slaapkamers en heeft een douch en toilet

Appartement

Het appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers bevindt onder de hoofdwoning. Aan de voorzijde van het appartement is een gezellige porch. Via de entree komt men in de woonkamer met kleine maar complete keuken in L-opstelling. Achter de woonkamer is een nette slaapkamer met en-suite badkamer. Naast de keuken is de 2de slaapkamer met badkamer. Hier is ook de aansluiting voor de wasmachine. Het appartement is volledig gesplitst van de hoofdwoning. Zo is er een eigen tuin, toegangspoort, loophekje en garage. Bovendien heeft het zijn eigen water en elektra meter, hierdoor is het appartement uitermate geschikt is voor dubbele bewoning of voor vakantie verhuur.

Tuin

Aan de voorzijde van de woning zijn de 2 entreeporten die toegang geven tot de hoofdwoning en het ondergelegen appartement. Er ruimte voor meerdere auto’s op eigen terrein. Onder de woning zijn 2 parkeergarages, hiervan is één voor het appartement De achtertuin is recent aangelegd met fruitbomen en tropische beplanting.  Het appartement heeft een voor-, zij- en achtertuin. Hierdoor is de achtertuin nu gesplitst, maar door verwijdering van het gazenhek weer volledig tot één tuin te maken. Aan de achterzijde van de woning is genoeg ruimte namelijk om een zwembad met pooldeck te realiseren. Onder de woning zijn meerdere bergruimtes.

 Ligging

Grote Berg is gelegen aan de Noord- westkant van Willemstad, het is een rustige en kindvriendelijke woonwijk. Gunstig gelegen ten opzichte van het vliegveld en verschillende supermarkten en horecagelegenheden, ook bevinden zich de mooie stranden zoals Cas Abou, Porto Marie en Kokomo Beach op korte afstand.

Vanaf Grote Berg bent u met de auto binnen 10 minuten op het vliegveld en binnen 15 minuten in het centrum van Willemstad.

 

 

 

Amenities

Ongemeubileerd
Airconditioning in alle slaapkamers
220V en 110V aanwezig
Camerabewaking aanwezig
Gastenverblijf (apart)
Privé parkeerplaats (afgesloten)
Parkeerruimte voor meerdere auto's
Dubbele garage
Hekwerk om het terrein
Uitzicht op zee

Additional Information

Bezichtiging op afstand mogelijk: Via (live) videoverbinding