Loading map...
 Home    Fraai Hoekkavel Op Jan Sofat

Fraai Hoekkavel Op Jan Sofat

Woning nr.: 4576
Banda Ariba, Curacao
Naf 250 000 Kavel
Kopen
  • 2300
  • 0
  • 1020 m²
Jan Hogendoorn
Jan Hogendoorn
Contact Agent

Omschrijving

Ruim hoekkavel

               Zoekt u rust en ruimte? Bouw uw eigen droomwoning

Op Jan Sofat  fase 1 ligt dit mooie hoekkavel van 1020 m2 . Het Kavel is een van de laatste beschikbare kavels in Fase 1. Door de hogere ligging ligt dit kavel heerlijk op de wind en heeft een leuk uitzicht. Voor elke kavel die bebouwd wordt zijn voorschriften. De dienst Ruimtelijke Ontwikkeling en Planning heeft standaard voorschriften waar een bouw aan moet voldoen.

Jan Sofat

De wijk Jan Sofat is zeer mooi aangelegd en er staan veel fraaie huizen en villa’s. De wijk is alleen te bereiken als u door de bewaakte doorgang gaat. Door deze bewaakte poort is het terrein zeer veilig. Alle bewoners die er wonen hebben een swipe card of een speciaal TAG systeem (tegen betaling). Het TAG systeem is zeer uniek u plaatst een de TAG tegen de voorruit en zodra u op de poort komt afrijden zal hij automatisch voor u open gaan. Door de centrale ligging van Jan Sofat kan u alle kanten op, mooie stranden bezoeken. De wijk Jan Sofat is al jaren een van de populairste woonwijken van Curacao.

De omgeving

In de omgeving van de woonwijk vind u verschillende winkels, en mooie supermarkt Vreugdenil (inham Caracasbaaiweg), veel kleine winkels vind u er ook verschillende chino’s en snekkie’s.  Een ander top punt van deze woonwijk is dat je op korte afstanden verschillende stranden hebt, binnen 5 minuten met de auto staat u op Jan Thiel Beach dit geld ook voor het Spaanse Water voor eventuele watersport activiteiten. Op nog geen 15 minuten rijden staat u op Mambo Beach Boulevard met verschillende winkeltjes en heel veel restaurants.

De wijk Jan Sofat is zeer kindvriendelijk wijk. Dit wordt veroorzaaktd doordat er niet of nauwelijks verkeer is alleen bestemmingsverkeers en het verkeer mag maximaal maar 15km/u deze snelheid  zal ook niet overschreden worden vanwege de hoge drempels. In de woonwijk zelf vind u een speelplaats met schommels en klimrekken. De wijk geeft u ook de ruimte om lekken in het water te gaan zwemmen of een boot in het water te laten gaan. Mocht u uw boot liever in de haven laten liggen is dit ook altijd mogelijk want Jan Sofat beschikt over een eigen haven.

In de wijk Jan Sofat zelf liggen geen scholen. Voor de dichtsbijzijnde scholen moet u naar Salina rijden, in Salina vindt u alle soorten scholen. Vanaf Jan Sofat is dit ongeveer 10-15 minuten.

Eigenschappen

Direct aanvaardbaar
Resort (beveiligd)

Extra informatie

Geen extra informatie beschikbaar