Loading map...
 Home    Appartementen  in Cocolora Apartments

Appartementen  in Cocolora Apartments

Property ID: 2917
Brakkeput Abou,
Banda Ariba, Curacao
vanaf Naf 398 000 Appartement
Kopen
  • 3150
  • 0
  • 3 Bedrooms
  • 2 Bathrooms
  • 96 m²
Jan Hogendoorn
Jan Hogendoorn
Contact Agent

Description

Appartementen  in Cocolora Apartments

      Nieuw appartement

Cocolora Apartments is gerealiseerd op een glooiend terrein, waardoor vrijwel alle appartementen een adembenemend en vrij uitzicht zullen hebben. De projectontwikkelaars stellen hoge eisen wat betreft de kwaliteit en afwerking van de appartementen van Cocolora. Cocolora is autovrij en door het plaatsen van garages en een hekwerk om het resort is dit resort optimaal beveiligd. Het terrein is te betreden via de eigen garage, of via de gezamenlijke toegangshekken. Ook is iedere woning voorzien van een intercomsysteem waardoor je op afstand het toegangshek kan openen voor gasten.

Indeling  en afwerking appartement

Deze nieuwe appartementen bevinden zich op de begane grond.

Alle nieuwbouw op Cocolora Apartments bieden een ruim woonoppervlakte met aangrenzend een fijne keuken en een ruime porch! De koopappartementen beschikken over drie (3) slaapkamers, twee (2) badkamers, woonkamer en keuken. De gehele woning is voorzien van 220v stopcontacten.

De vloeren in het appartement zijn voorzien van porseleinen tegels met een warme kleurstelling. De wanden in de badkamers zijn betegeld met keramische wandtegels, eveneens in warme kleurstelling. De wanden in het appartement zijn glad bepleisterd, de plafonds zijn voorzien van een lichte structuur. De ramen, deuren en kozijnen zijn gefabriceerd van degelijk hardhout.

Keuken

De keuken is voorzien van:

  • 4-pits gaskookplaat
  • Magnetron
  • Vaatwasser
  • Electrische oven
  • Natuurstenen keukenblad

 

Cocolora Apartments

De VVE is een maandelijkse bijdrage van Naf 280,–. Alle openbare faciliteiten zoals beplanting, het zwembad, het hekwerk, de infrastructuur binnen het resort, de verlichting, TV- en internetaansluiting vallen hieronder.

Ligging

De rustige wijk Brakkeput Abou ligt op 5 autominuten afstand van Jan Thiel  aan de oostkant van Curacao. De meeste woningen in Brakkeput Abou zijn groot en een deel daarvan heeft uitzicht over het Spaanse Water en de Tafelberg. De grote supermarkten zijn op zo’n 10 autominuten afstand te vinden. U bent in 15 autominuten in Punda, het centrum van Willemstad. Het vliegveld is ongeveer 30-45 minuten rijden vanaf uw nieuwe woning.

Amenities

Direct aanvaardbaar
Ongemeubileerd
Zwembad (gemeenschappelijk)
220V aanwezig
Resort (beveiligd)
Garage
Hekwerk om het terrein
Automatisch hekwerk

Floor Plans

Additional Information

No additional information.