Loading map...
 Home    Hoekwoning Brakkeput Abou

Hoekwoning Brakkeput Abou

Property ID: 6167
Brakkeput Abou 304, Brakkeput,
Banda Ariba, Curacao
Naf 895 000 Villa
Kopen
  • 2162
  • 0
  • 3 Bedrooms
  • 3 Bathrooms
  • 1080 m²
Jan Hogendoorn
Jan Hogendoorn
Contact Agent

Description

Hoekwoning Brakkeput Abou

Deze mooie woning met zwembad is gelegen op een groot hoekkavel van 1.080 m2 in Brakkeput Abou. De woning van 350 m2 biedt al het comfort, wat u maar kunt wensen. Er zijn 3 slaapkamers, 3 badkamers en een gastentoilet. De woning is ruim en heeft een leuke indeling. Er is 110V en 220V in de woning en er is een huisaansluiting van internet via UTS.

Indeling;

Entree, woonkamer, ruime keuken, 3 slaapkamers met elk een eigen badkamer. De hoofdslaapkamer bevindt zich aan de rechterkant van de woonkamer, met een badkamer naast de slaapkamer en een grote inloopkast. Aan die zijde is ook een extra kamer die kan worden gebruikt als een studie of als een babykamer. De slaapkamers en de woonkamer zijn voorzien van airconditioning. Om de woning is een ruime tuin met zwembad. Naast het zwembad met waterval is een vaste BBQ. Het huis heeft een alarmsysteem dat aangesloten is bij Jan Thiel Security. Het gehele kavel is ommuurd en heeft 2 mogelijkheden om meerdere auto’s binnen te parkeren.

Ligging

De rustige wijk Brakkeput Abou ligt op 5 autominuten afstand van Jan Thiel  aan de oostkant van Curacao. De meeste woningen in Brakkeput Abou zijn groot en een deel daarvan heeft uitzicht over het Spaanse Water en de Tafelberg. De grote supermarkten zijn op zo’n 10 autominuten afstand te vinden. U bent in 15 autominuten in Punda, het centrum van Willemstad. Het vliegveld is ongeveer 30-45 minuten rijden vanaf uw nieuwe woning. Er is in de buurt een supermarkt, een bakker en een paar goede restaurants. Het Spaanse Water ligt om de hoek waar u kunt genieten van watersport activiteiten zoals, zeilen, windsurfen, vissen, kajakken, suppen, etc.

Amenities

Airconditioning
Zwembad (privé)
220V en 110V aanwezig
Alarmsysteem aanwezig
Privé parkeerplaats (afgesloten)
Parkeerruimte voor meerdere auto's
Buitenkeuken of -bar
Hekwerk om het terrein
Automatisch hekwerk

Additional Information

No additional information.