Loading map...
 Home    Complex met 9 appartementen- Brakkeput Abou

Complex met 9 appartementen- Brakkeput Abou

Property ID: 6550
Brakkeput Abou 150-151, Brakkeput,
Banda Ariba, Curacao
Appartementencomplex
Kopen
  • 3875
  • 0
  • 1.372 m²

Description

Geweldig appartementencomplex- Brakkeput Abou

Hoog gelegen in de glooiende wijk Brakkeput Abou (Jan Thiel) ligt dit nieuwe appartementencomplex. Op het afgesloten terrein van ruim 1.370 m2 eigendomsgrond staan 9 compleet en modern ingerichte appartementen rondom een fraai zwembad. Er zijn drie 1-slaapkamer en zes 2-slaapkamer units, een gemeenschappelijke wasruimte met wasmachine en -droger en parkeerplaatsen binnen de hekken.
Het gehele concept voor vakantieverhuur is goed doordacht en tot in detail uitgewerkt. Complete inboedel, beddengoed, linnen, servies etc. alles is nieuw en op voorraad. De bezettingsgraad ligt maar liefst rond 75%. Daarvan mag je gezien de aantrekkelijke prijs een hoog rendement verwachten.

Ligging

De oostelijke kant van Willemstad wordt Bandariba genoemd. Dit is de levendige helft van het eiland, waar alle populaire beach clubs te vinden zijn, een heel breed scala aan restaurants en winkels en ook het nachtleven bruist. De rustige woonwijk Brakkeput ligt aan een hoofdader van het eiland, tussen 2 bekende natuurgebieden t.w. de zoutpannen van Jan Thiel en het Spaanse water. De grote supermarkten zijn per auto binnen 10 minuten bereikbaar. Punda, het centrum van Willemstad in 15 minuten en vliegveld Hato in ca. 30-45 minuten. Kortom ideaal voor toerisme.

Amenities

Gemeubileerd
Airconditioning in alle slaapkamers
Zwembad (gemeenschappelijk)
220V en 110V aanwezig
Resort (beveiligd)
Camerabewaking aanwezig
Alarmsysteem aanwezig
Privé parkeerplaats (afgesloten)
Parkeerruimte voor meerdere auto's
Deepwell
Hekwerk om het terrein
Automatisch hekwerk
Uitzicht op zee

Floor Plans

Additional Information

No additional information.

Similar Properties

No similar properties found.