Loading map...
 Home    Geweldig Appartement bg Masbango

Geweldig Appartement bg Masbango

Property ID: 5772
Mas Bango Beach resort,
Banda Ariba, Curacao
Naf 850 000 Appartement
Kopen
  • 3350
  • 0
  • 3 Bedrooms
  • 2 Bathrooms

Description

Geweldig Appartement Masbango

Beach resort Masbango bestaat uit een zestal gebouwen in sfeervolle Caribische stijl met elk 4 luxe appartementen. Heerlijk op de wind gelegen met een fantastisch uitzicht over het Spaanse Water. Rondom is een grote tropische tuin aangelegd met fraaie zwembaden, schaduwrijke terrassen en een sprankelend wit privé strand direct aan het Spaanse Water. Het resort is beveiligd en volledig ommuurd. Toegang middels een elektrische poort.

Indeling 

Dit appartement ligt op de begane grond en heeft 3 slaapkamers. De master suite heeft een luxe badkamer en inloopkast, en de overige 2 slaapkamers delen een badkamer. Alle slaapkamers hebben airconditioning. Het appartement heeft een separate was-/opbergruimte. Bewoners van het resort hebben 2 parkeerplaatsen per appartement ter beschikking.

Keuken

De luxe semi-open keuken is voorzien van:

  • Kookplaat
  • Combi-oven/magnetron
  • Dubbeldeurse koelkast
  • Vaatwasmachine

 Ligging

Jan Thiel, ongeveer 22km van  het vliegveld gelegen op het zuidelijke deel van het eiland, is voor toeristen één van de meest geliefde gebieden van Curaçao. Er is een groot aanbod van hotels, resorts, restaurants, bars, winkels, een spa en een mooi strand met populaire beachclubs alle faciliteiten. Alles is gebouwd om de natuurlijke baai van Jan Thiel, de historische zoutpannen en het brakke Spaanse Water. De luxe wijk en de prachtige glooiende omgeving biedt ruimte aan veel activiteiten. Het natuurgebied is geliefd bij wandelaars, joggers en mountainbikers die vooral in de ochtend- en avonduren het straatbeeld kleuren. Het Spaanse Water heeft een uitgebreide jachthaven en is vooral geliefd bij watersporters en booteigenaren. Kortom een zeer veelzijdig en levendig gebied wat alles te bieden heeft.

 

Amenities

Airconditioning in alle slaapkamers
Zwembad (gemeenschappelijk)
220V en 110V aanwezig
Resort (beveiligd)
Privé parkeerplaats (afgesloten)
Parkeerruimte voor meerdere auto's
Strand op loopafstand

Floor Plans

Additional Information

Beschikbaar per: In overleg
Bezichtiging op afstand mogelijk: Via (live) videoverbinding